Voedingsbegeleiding

Voedingsbegeleiding

Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken als het om voeding gaat? Voedingsbegeleiding van Your Personal Health Trainer is een traject van 12 weken waarin wij jou op een gezonde manier helpen met afvallen of aankomen. Dit doen wij met behulp van een op maat gemaakt voedingsschema.

Nieuwsgierig of voedingsbegeleiding iets voor jou is? Plan direct een kennismakingsgesprek.

Voedingsbegeleiding van Your Personal Health Trainer

In 12 weken beter in je vel

Aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren en doel(en) maken wij een voedingsschema op maat. Dit schema is o.a. afgestemd op jouw gewicht, lengte, leeftijd en dagbesteding. Elk mens is anders, dus elk voedingsschema ook. Heb je een allergie, specifieke dieetwensen of wil je samen met iemand anders eten? Geen probleem! Een goed voedingsschema moet haalbaar zijn, daarom houden we waar mogelijk rekening met jouw wensen.

Op maat gemaakt

Goed vol te houden

Niets is verboden

Het hele gezin kan meedoen

Levenslang resultaat

Het traject van voedingsbegeleiding bij Your Personal Health Trainer duurt 12 weken. In week één starten we met een intake. Tijdens de intake bespreken we jouw wensen en bepalen we jouw doel(en). Hieruit volgt jouw persoonlijke voedingsschema. Vanaf de tweede week ga je aan de slag met het voedingsschema. Met vragen of opmerkingen kun je altijd bij je coach terecht. Standaard voeren we in week twee, vier, zes en negen een lichaamsmeting uit om de voortgang te monitoren. In week 12 sluiten we het traject af met een eindmeting.

"Drie maanden lang heb ik het Body Support-traject gevolgd, Swen heeft mij hierbij gecoacht. Iedere week stond er een nieuw weekmenu in de app. Deze menu’s zijn erg makkelijk aan te passen naar wat je zelf lekker vindt, hierdoor zijn ze erg goed te volgen. Mijn doel met het traject was om in ieder geval 10kg af te vallen. Uiteindelijk is dit in 3 maanden 16kg geworden! Ik heb heel weinig het gevoel gehad dat ik aan het diëten was."
Arianne

Onze coaches

Maak kennis met Swen en Maikel. Eén van deze coaches zal jou zo goed mogelijk bijstaan tijdens het traject. Je zult ze tegenkomen tijdens de intake en metingen, maar je kunt ze ook altijd aan hun jas trekken voor vragen of advies.

Prijzen

Het traject van voedingsbegeleiding kost €180,- voor 12 weken. Dit in inclusief intake, voedingsschema’s, weegmomenten en contactmomenten voor vragen en advies.

Voedingsbegeleiding

180,-
  • 12 weken
  • voedingsbegeleiding
  • Inclusief:
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Lichaamsmetingen

Bekijk onze prijslijst voor een totaaloverzicht van onze trainingsprijzen en abonnementen.