Personal training

Wil jij op een gezonde, leuke en veilige manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen? Door middel van personal training gaan we samen aan de slag om jouw leven fitter te maken! Your Personal Health Trainer helpt jou graag op het gebied van afvallen, spiermassa opbouwen en herstel na medische klachten.

Afvallen

Wil jij gewicht verliezen, maar lukt afvallen alleen niet? Afvallen is niet gemakkelijk en vergt veel discipline. Your Personal Health Trainer helpt jou graag door dat extra zetje in de rug te geven. Met behulp van een voedingsplan gebaseerd op jouw huidige eetgewoontes en een persoonlijk fitnessschema en gaan we samen aan de slag om jouw streefgewicht te behalen. 

Een van de belangrijkste aspecten van afvallen is dat het op een gezonde manier gebeurt. De persoonlijke benadering van personal training kan daarbij goed helpen.

Personal Training bij Your Personal Health Trainer

Spiermassa opbouwen

Heb je het idee dat je meer progressie zou kunnen boeken tijdens het trainen, maar weet je niet precies hoe? Of wil je meer spiermassa opbouwen? Met personal training gaan we met behulp van onder andere een persoonlijk trainingsschema het optimale uit jouw training halen.

Herstel na medische klachten

Sporten met lichamelijke klachten of herstellen van een blessure kan nogal een uitdaging zijn. Veiligheid is hierin een belangrijke factor. Je moet er niet aan denken dat je door het trainen het herstel alleen maar lastiger maakt. Door middel van een op maat gemaakt trainingsschema gaan we op een veilige manier werken aan jouw herstel.

Wil jij afvallen, werken aan spieropbouw of herstellen van medische klachten? Neem vandaag nog contact op!