Over Your Personal Health Trainer

Over Your Personal Health Trainer

Your Personal Health Trainer is dé personal trainer in Deventer waar je terecht kunt voor persoonlijke begeleiding bij afvallen, spieropbouw en herstel na medische klachten. Ons doel is om samen met jou het best mogelijke resultaat te behalen, op welk vlak dan ook. 

Vind jij het lastig je weg te vinden in het fitness? Ben je op zoek naar begeleiding of heb je gewoon dat extra steuntje in de rug nodig? Neem contact met ons op, dan gaan wij je helpen!

Het team van Your Personal Health Trainer bestaat uit vier enthousiaste en professionele trainers. Heb jij één van ons al eens gespot in Basic Fit Boreelplein of Basic Fit Smeenkhof?

Het team van Your Personal Health Trainer

Ons team

Swen van Your Personal Health Trainer

Swen van Dartel - Eigenaar, Personal Trainer & Lifestyle Coach

In september 2019 is Swen gestart met Your Personal Health Trainer in de Basic-Fit vestiging Boreelplein in Deventer. Inmiddels is Your Personal Health Trainer ook actief in de Basic-Fit vestiging Smeenkhof én heeft Swen al meer dan 150 klanten persoonlijk begeleid bij het behalen van sportieve én persoonlijke doelen. 

Als personal trainer weet Swen je écht uit te dagen. Door zijn ervaring voelt hij feilloos aan of jij nog nét dat stapje extra kunt zetten. Niet alleen als personal trainer, maar ook als eigenaar vindt Swen het belangrijk dat er een fijne en veilige sfeer heerst in het team én tussen jou en de personal trainer. Door zijn open persoonlijkheid, kennis en professionaliteit weet je dat je in goede handen bent.

Naast personal trainer en lifestyle coach is Swen een gedreven ondernemer en altijd op zoek naar nieuwe kansen. Ben je benieuwd of personal training, small group training of voedingsbegeleiding iets voor jou is? Swen neemt graag de tijd voor jou en jouw vragen!

Neem direct contact op met Swen >>

Sennah Baptist - Personal Trainer & Office Manager

Sennah is gestart als personal trainer bij Your Personal Health Trainer nadat ze zelf bij Swen heeft mogen ervaren hoe ze op een gezonde én veilige manier kan sporten. 

Sennah: “In deze tijd heb ik veel mogen leren over fitness en veel progressie gemaakt. Doordat ik het zo prettig vond om met een personal trainer te sporten, en fitness een passie van mij is geworden, wilde ik zelf ook graag aan de slag als personal trainer.”

Als personal trainer helpt Sennah jou je doelen te bereiken door het maximale uit iedere training te halen. Ze is de stok achter de deur naar de nieuwe jij! Naast personal trainingen geeft Sennah ook Small Group Training.

Neem direct contact op met Sennah >>

Sennah van Your Personal Health Trainer
Juan van Your Personal Health Trainer

Juan Aguilar - Personal Trainer

Juan is in 2022 gestart als personal trainer bij Your Personal Health Trainer. Naast zijn liefde voor krachttraining houdt hij erg van kickboksen. Tijdens de opleiding Sport & Bewegen heeft Juan zich gespecialiseerd in personal training. 

De trainingen van Juan zijn afwisselend, uitdagend, maar ook gezellig. Juan: “De fun-factor vind ik erg belangrijk. Maar, we gaan ook steeds een stapje verder, zodat jij het uiterste uit jezelf haalt. Mijn trainingen zijn gericht op zowel kracht als uithoudingsvermogen. Na de training ga je altijd met een voldaan gevoel naar huis.”

Naast personal training kun je Juan ook tegen komen tijdens Small Group Training. 

Neem direct contact op met Juan >>

Maikel Duim - Personal Trainer & Lifestyle Coach

Maikel is al jaren een fanatieke krachtsporter. Hij kent alle ins en outs van krachttraining en het is zijn passie om deze over te brengen op jou. Maikel kent geen half werk en verlangt dan ook het uiterste van zijn klanten.

De trainingen van Maikel zijn veelzijdig, uitdagend en vernieuwend. Met zijn trainingen brengt hij je naar het volgende niveau!

Naast krachttraining helpt Maikel je graag bij het behalen van een gezonde leefstijl of het herstellen na een blessure. 

Neem direct contact op met Maikel >>

Maikel van Your Personal Health Trainer